torstai 11. elokuuta 2016

Alakko nää mua? Tehtäisiinkö uutta OPS:aa yhdessä?


OPS2016 tulee! Työstetäänkö sitä yhdessä?

Opetushallitus julkaisi juuri uudet OPS2016:n perusteet .


Uudet perusteet on asiakirja, joka saa toteutuessaan aikaan paljon hyvää opetuksessa, kasvatuksessa ja koulujen kehittämisessä. Onnistuneen muutosprosessin seurauksena henkilöstön yhteinen suunnittelu ja tiimiopetus lisääntyvät, oppilaiden osallistaminen paranee, oppimiskokonaisuudet ja laaja-alainen osaaminen tuovat eheyttä koulupäivään. Kokemustemme mukaan kyseessä on kuitenkin erittäin vaativasta muutoshankkeesta, johon pitää saada mukaan koulujen koko henkilöstö. Tässä kaikessa meistä voisi olla hyötyä.

Asko Leppilampi Oy on yritys, joka on erikoistunut henkilöstön ja johdon valmennukseen. Sen erikoisalana on opetuksen ja kouluorganisaatioiden kehittäminen, joista sen perustajalla työyhteisövalmentaja, KM Asko Leppilammella on yli 30 vuoden kokemus. Yritykseen koulutuksiin on osallistunut kymmeniä tuhansia työntekijöitä pääsääntöisesti opetusalalta päiväkodeista yliopistoihin. Opetussuunnitelmatyössä se on ollut mukana kaikilla OPS-kierroksilla 1980-luvulta alkaen.

Toteutamme koulutukset kokemuksellisen oppimisen ja yhteistoiminnalli­sen oppimisen periaattein siten, että teoria ja käytäntö kohtaavat mahdollisimman hyvin. Sen vuoksi päivät ovat erittäin toiminnallisia ja jokainen joutuu/pääsee osallistumaan.  Haluamme näyttää, ”miten se tehdään”.

Tarjoamme kunnille ja kouluille OPS2016:n työstämiseen ja käytäntöönpanoon liittyvää koulutusta, konsultointia  ja valmennusta. Ammattitaitoiset kouluttajamme auttavat henkilöstön innostamisessa ja sitouttamisessa. Olemme vetäneet jo 1,5 vuoden ajan tähän uusimpaankin OPS2016-prosessiin liittyen koulutuksia, joiden pituudet ovat vaihdelleet yhdestä päivästä yli vuoden kestävään prosessiin.

Pyörää ei kannata keksiä uudelleen!

Jos olette kiinnostuneet siitä, että kouluttajamme tulevat auttamaan teitä, kartoittamaan tilanteenne ja auttamaan teitä eteenpäin, ottakaa yhteys. Meillä on kokemusta ja osaamista siitä, miten onnistunut muutos saadaan aikaan. Voimme aloittaa esim. rehtorien ja koulujen johtoryhmien kanssa. Ihannetilanne olisi, että mukaan tulisi koulun koko henkilöstö, ainakin opettajat ja koulunkäyntiavustajat. Meillä on erittäin palkitsevaa kokemusta myös yhteistoiminnallista vanhempainilloista, joissa huoltajat otetaan mukaan OPS-työhön. Pystymme osallistamaan myös suuret ryhmät niin, että kukaan ei jää peukalokyytiläiseksi. Kokemuksesta tiedämme, että jo päivän yhteistyö kanssamme saa monia asioita liikahtamaan eteenpäin. Aloitamme yleensä siitä, että luomme yhdessä haasteelliselle muutostyölle toimivat rakenteet.

Laittakaa meille sähköpostia tai soittakaa ja kertokaa tarpeistanne. Räätälöimme teille tarjouksen ja laitetaan muutoksen pyörät pyörimään.

Yhteydenotot:

Asko Leppilampi  Oy, Rautellinkatu 11 as 4 15140 LahtiPuhelimitse:

Kaisa Ottavainen-Nurkkala, p. 0405400809

Elise Punkanen, p. 0405499577

Antti Leppilampi, p. 0405855999

5 kommenttia:

 1. Hi thanks for sharing nice information. if you are lookingpersonal trainervisit my site.

  VastaaPoista
 2. On Facebook, people daily updates amd-ryzen-7-3700x-processor their status according to their emotions and they also used to uplood new photos on Facebook. For giving feedback, on their post, we always use comment section. For your special ones, you need stylish and long comments, which you can get from this article.

  VastaaPoista
 3. Satta Matka Official is #1 India satta matka website; find sattaresult of इंडियन मटका 155, kalyan matka, sattamataka.in net, satta matka Jodi chart, sattamataka143, sattamàtka, golden matka, sattaking143 guessing, satkamatka.com, Sattaking, and more. Our advanced tips & tricks helps to play this satta game properly. The tips provided by our expert matka guessers that help you to win the game and become the satta king.

  VastaaPoista
 4. Community engagement https://bdboostingservice.com/ is necessary to achieve successful advertising on Facebook. Increasing page like is needed to build brand awareness and deliver ROI. For that you will need quality Facebook likes. We are here to offer you the quality and quantity of page likes. We will attract the right audience and engage them in ways that align to your business goals. We will make sure that your brand’s images and description are engaging and encourages people to like your page.

  VastaaPoista
 5. BD Boosting Service smm panel ( application programming interface) is used to automatically place orders through your BD Boosting Service account just by calling a simple URL on our server. This is the most effective method when you have a lot of orders you won't waste time all day by adding and controlling your orders manually!

  VastaaPoista